Produkty pro acapo jako (19)

CBN destilát

CBN destilát

CBN distilát je extrakt z širokospektrálního konopí, vysoce koncentrovaný na kanabinol (více než 50 %). CBN je minoritní fytokanabinoid, který se přirozeně syntetizuje v květech konopí v malých množstvích (méně než 1 %). Tento distilát je tedy nezbytnou surovinou pro výrobce, kteří chtějí vyvinout produkty bohaté na CBN.
Akomex Akowebapproval

Akomex Akowebapproval

AkoWebApproval umožňuje vzdálené řízení procesu přípravy grafických souborů pro tisk. Tento jednoduchý a intuitivní systém umožňuje odesílat soubory s pracemi, sledovat pokrok jejich výroby, vzdáleně prohlížet korektury a opravovat a schvalovat objednávky. Pro jeho fungování stačí přístup k internetu a prohlížeč.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Paccheri

Paccheri

Paccheri trafilati al bronzo a pomalu sušené, 100% italská pšenice a bez přidaných konzervantů
CAPRESE

CAPRESE

Pasterizovaná vaječná směs, čisté čokoládové kousky, syrové mandle, cukr, máslo, tuky a rostlinné oleje, mandlová mouka, kakao 22/24%, pečení.
Vhodné pro potraviny

Vhodné pro potraviny

N2O v potravinářské kvalitě je oxid dusný, který, jak si jistě dokážete představit, se používá v potravinářském průmyslu a proto má také správnou kvalitu pro tuto oblast. Tato forma oxidu dusného je čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) v potravinářské kvalitě se mimo jiné používá v kapslích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v kapslích na šlehačku a zaváděn do šlehačů, nebo prostřednictvím také známých patron na šlehačku. Oxid dusný (N2O) se dobře mísí s tučnými látkami, které se přidávají do šlehače, aby se vyrobila mousse, krém nebo šlehačka. Kromě této výhody má oxid dusný (N2O) v potravinářském průmyslu také výhodu, že má antibakteriální vlastnosti. Tak zůstává šlehačka v lednici až 10 dní čerstvá.
Cajun

Cajun

Cajun se skládá z papriky, česneku, cibule, koriandru, tymiánu, oregana, celeru, černého pepře, kmínu, papriky, hořčičných semínek (bílých a žlutých). Některé z těchto bylin a koření se používají již dlouho v různých kuchyních, protože jsou považovány nejen za chutné, ale také užitečné. Kuchyně cajun je styl vaření, který vznikl v Louisianě od imigrantů, francouzských Akadijců, v 18. století. Akadijci byli prvními francouzskými osadníky v Severní Americe. Imigrovali do dnešních kanadských provincií. Přinášeli si s sebou tradiční francouzské recepty, které přizpůsobovali tomu, co mohli najít, chytit nebo sklidit na souši a na moři. V polovině 18. století odmítli podřídit se britské koruně a byli Balení: 125g, 250g a volně
Ječné zrno

Ječné zrno

Ječmenné zrno obsahuje až 15,8 % bílkovin, 76 % sacharidů, 3-5 % tuků, 9,6 % vlákniny, enzymy, vitamíny skupiny B, D, E, A. Vláknina, která se převážně skládá z krupice, čistí střeva od škodlivých látek a toxinů. Beta-glukany z ječmene obnovují mikroflóru trávicího traktu a jsou užitečné při léčbě řady onemocnění trávicího systému.
Zimolez

Zimolez

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille UTILIZACE Při kontaktu s vodou mýdlo vytváří jemnou a lehkou pěnu, která zanechává pleť pružnou, jemnou a lehce vonící. HMOTNOST 100 GRS vhodné pro všechny typy pleti Mýdlo vyrobené ručně ve Villefranche sur mer. potravinářské barvivo. obsahuje extrakty z vřesu. SEZNAM INGREDIENCÍ sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/voda, parfém, měsíček, palm kernel acid, glycerin, olea europaea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract květ.
Chuť tabáku

Chuť tabáku

Dvě Jablečné Aroma, Dvojité Jablečné Aroma, Cappuccino Aroma
Artyčoky - Španělské artyčoky

Artyčoky - Španělské artyčoky

Srdce, Čtvrtiny, Listy, Pozadí, Marinády, Roma "Styl"
VigoONE XL

VigoONE XL

Doplněk stravy Vigo ONE XL je produkt s vysokou dávkou L-argininu, určený pro muže, kteří chtějí pečovat o své sexuální zdraví a potřebují posílit a vyvolat erekci. Dávka L-argininu ve dvou kapslích je 600 mg.
Pizzle

Pizzle

Pizzle
Uma-cola

Uma-cola

Uma-cola
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného výrobku nazývaného "Sobrasada"; vzhledem k absenci omezujících aditiv je možné jej konzumovat čerstvý, sušený a/nebo zralý prostřednictvím procesu zrání-sušení. Formát: krabička 270g, sáček 3,6Kg
Čokoládový dort se šlehačkou

Čokoládový dort se šlehačkou

Žádný seznam šlehačkových dortů není kompletní, pokud neobsahuje také variantu s čokoládou. Tento čokoládový šlehačkový dort má velmi aromatický, jemný a měkký korpus s krémovou náplní, která ho činí nadýchaným, lehkým a nesmírně chutným. Skutečné kouzlo tohoto čokoládového dortu spočívá ve šlehačce. Pokud si dort připravíte doma, použijte N20 8 g šlehačkového plniva, abyste získali profesionální šlehačku pro náplň. 2 BusyDay Dump Cake, pečený ve 2 kulatých formách na dort o průměru 8 palců 2 lžíce šlehačky 1/4 šálku moučkového cukru 1 čajová lžička vanilkového extraktu
Potravinářská kvalita

Potravinářská kvalita

N2O potravinářské kvality je oxid dusný, který, jak můžete uhodnout, se používá v potravinářském průmyslu a má tedy požadovanou kvalitu pro tento průmysl. Tato forma oxidu dusného je totiž čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) potravinářské kvality se používá mimo jiné v šlehačích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v šlehačích na šlehačku a vložen do šlehačkového sifonu, nebo prostřednictvím také dobře známých šlehačkových cartridge. Oxid dusný (N2O) se může smíchat s tukovými látkami zavedenými do šlehačkového sifonu, aby vytvořil pěnu, krém nebo šlehačku. Kromě této výhody je výhodou oxidu dusného (N2O) v potravinářském průmyslu také to, že oxid dusný má antibakteriální vlastnosti. Díky tomu zůstává šlehačka dobrá až 10 dní v lednici.
Bílý krystalový cukr

Bílý krystalový cukr

Bílý krystalický cukr, bez hrudek, skvrn a cizích nečistot. Cukr je sladký, bez cizího zápachu a chuti. Cukr po rozpuštění je průhledný, bez nerozpustného sedimentu, mechanických a jiných nečistot. NE GMO Hmotnostní podíl vlhkosti: 0,08% Barva v roztoku v jednotkách ICUMSA: 43,0 Hmotnostní podíl sacharózy, %: nejméně 99,82%
FCP

FCP

FCP